Advokatfullmektig | Advokat - lånetransaksjoner

23. januar 2017
Det skjer mye i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange for tiden. Mer enn 40 nye kloke hoder er ansatt i løpet av det siste året. Det betyr at vi nå har mer enn 135 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi skal være et firma som står godt på egne ben og egne verdier. Et firma hvor våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Et firma hvor det er godt å være. Kanskje er det nettopp dette som gjør at vi nå er på listen over Norges mest attraktive arbeidsgivere, både blant nyutdannede og blant jurister med arbeidserfaring. Vi går nå inn i en ny fase av vår 27 år gamle historie. En fase som er preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Vi ser etter deg som er handlekraftig og forretningsorientert. Du har gode faglige kvalifikasjoner, og har god innsikt i grunnleggende fagområder som panterett, selskapsrett, dynamisk tingsrett og spesielle finansrettslige fagområder. Du har erfaring med lånetransaksjoner av forskjellige typer fra bank eller advokatfirma, men kan også være nyutdannet som ser arbeid med finansjus og lånetransaksjoner som interessant karrierevei.

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du har sterke analytiske evner og raskt setter deg inn i problemstillinger. Du er strukturert og har god arbeidskapasitet. Du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og jobber like godt på engelsk som på norsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter.

Hos oss vil du jobbe med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Du vil bygge kompetanse på de standarder som benyttes i lånetransaksjoner i Norge og internasjonalt, og vil raskt få erfaring med utarbeidelse av supplerende lånedokumentasjon, som sikkerhetsavtaler, selskapsdokumenter, erklæringer og garantier. Du vil delta i utarbeidelsen av låneavtaler og vil få en selvstendig rolle ved gjennomgang av utkast og utveksling med oppdragsgiver og motpart.

Vi håper du vil være med på reisen.

Tiltredelse: etter avtale

Søknadsfrist: fortløpende

Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Stein Hegdal, e-post: stein.hegdal@steenstrup.no, telefon: 900 96 980

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide, e-post: hga@steenstrup.no, telefon: 22 81 45 23


Kontakt oss

Copyright © Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@steenstrup.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss